Keerkring

Wie is Malu?

Ik ben een gescheiden moeder met twee dochters. We wonen in Ruischerbrug, met onze twee katten.Ook meisjes, dus een heel hok vol meiden! Onze jongste aanwinst is Lola, een verschrikkelijk ondeugend en lief katje. Ze vindt zichzelf verschrikkelijk stoer, maar is af en toe nog echt een baby. Dan ligt ze het liefste op schoot te sabbelen aan je trui.

Ik heb allemaal creatieve hobbies, zoals keramiek (ik heb zelf een draaischijf), breien, haken, naaien en van alles en nog wat waar ik zin in heb. De laatste tijd ben ik veel aan het haken en breien. Ik heb de kinderen ook al aangestoken. Zij hebben allebei een sjaal gebreid. En we hoeven ons nergens meer voor te schamen, ik las in de Volkskrant dat haken weer hip is!

Ik heb me sinds mijn scheiding ook verdiept in klussen, ik kan nu de meeste klussen zelf doen. Behangen, schilderen, laminaat leggen, het is allemaal te leren! Het liefst combineer ik klussen met mijn hobbies. Dus een gordijnrail ophangen en daaraan zelfgemaakte gordijnen. Of een handdoekenrekje maken van oude kopjes en dat ophangen aan de muur. Ik zal de foto’s er binnenkort bij zetten, dan krijg je een idee wat ik zoal uitspook.

Om een beetje in vorm te blijven, loop ik hard. Streven is nog altijd om een keer een halve marathon te lopen.

Verder werk ik ook nog. Vier dagen in de week ben ik projectmanager. Waar ik goed in ben op mijn werk, is structuur aanbrengen in ingewikkelde materie. Iemand schetst een probleem met allemaal haken en ogen en mitsen en maren. En het moet snel opgelost worden. Ik vind het dan een sport om snel de rode lijn te onderscheiden, het probleem in stukken op te hakken en voor de verschillende delen oplossingen te bedenken. Ik wil altijd het liefst verschillende scenario’s bedenken, zodat de opdrachtgever daaruit de meest gewenste oplossing kan kiezen.

Daarnaast is mijn sterke punt werken vanuit creativiteit. En daar bedoel ik in dit geval niet haken en breien mee, al zou dat soms best helpen bij het oplossen van ingewikkelde problemen. Maar ik maak graag gebruik van werkvormen om bijvoorbeeld op een andere manier te brainstormen. Ook bij het opbouwen van teams en bij de aftrap van een project zet ik creatieve werkvormen in. Ik merk dat dit in de praktijk leidt tot goede resultaten en het is vooral erg leuk om te doen!

Ik hou van schrijven. Ik zet mijn gedachten makkelijk op papier. Ook voor projectplannen, subsidie aanvragen en andere zware materie draai ik mijn hand niet om.

Aanbod

 Door middel van moodboard je huis opnieuw inrichten. Moodboards worden in de reclame veel gebruikt om te zoeken naar de juiste kleuren, vormen of uitstraling van een product. Je kunt moodboards echter voor veel meer zaken inzetten. Onder andere dus voor het (her)inrichten van je huis. Dus zin om een middagje te knippen en plakken? Het resultaat is in elk geval dat je zin krijgt om aan de slag te gaan met veranderen van je huis.

Hulp bij het starten van projecten. Door middel van creatieve brainstormsessie kan ik je op de goede weg helpen. Wat wil je met je project, wat hoort er wel bij en wat niet, hoe wil je het gaan aanpakken? Na afloop heb je meer structuur in de grote brei die een project soms kan zijn. Je kunt met nieuwe energie aan de slag!

Hulp bij (knutsel)klussen: breien, haken, naaien gecombineerd met timmeren, schroeven, boren. Of simpel behangen of verven, ik vind het leuk om je erbij te helpen. Let op: ik doe GEEN verstelwerkzaamheden aan kleding.

Taarten bakken. Ik vind het leuk om mooie, maar vooral lekkere taarten te bakken. Verjaardag, feestje, jubileum, geboorte of gewoon omdat je zin hebt in taart: ik maak het voor je!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Vraag

Sinds vorig jaar woon ik in Ruischerbrug, in mijn paleis-in-wording. Bij mijn paleis-in-wording hoort ook een tuin. Tot nu toe ben ik er niet aan toegekomen om hier wat moois van te maken. Nou ja, eigenlijk vind ik het gewoon niet leuk om in mijn eentje te tuinieren. Ik zoek dus iemand die:

  • een ontwerp voor mijn tuin wil maken. Ik wil graag een cottage garden.
  • hulp bij het omspitten van de tuin
  • hulp bij het inrichten van de tuin.

Daarnaast heb ik ook nog een dakterras. Daar wil ik graag een lounge set op. Ik heb de bouwtekeningen in huis, maar ik heb zelf onvoldoende timmer ervaring. Ik wil de kunst graag van iemand afkijken. Ik zoek dus iemand die:

  • kan helpen bij het in elkaar zetten van een lounge set. bouwtekeningen en materiaal is al aanwezig.

Omdat ik gescheiden ben, zou ik het leuk vinden om kennis te maken met vrouwen in dezelfde situatie. Ik merk dat ik het leven als alleenstaande moeder soms best lastig vind. Vooral om werk, kinderen, hobbies, etc. te combineren. We kunnen elkaar vast helpen met praktische tips of gewoon iemand die luistert naar je verhaal en het herkent.

Nog geen lid van de Keerkring? Geef je hier op!

 

 

 

Ik recyKleer

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s