Over

Ik ben een creatieve projectmanager. Ik voel me als een vis in het water in een chaotische omgeving. Ik doe niets liever dan orde in de chaos scheppen! Ik maak graag gebruik van creativiteit, in de meest letterlijke zin van het woord. Knutselen, frutselen, fröbelen kan heel veel processen in gang zetten. Veranderingsprocessen in organisaties zijn mijn specialiteit.

Veranderingsprocessen in een mensenleven vind ik ook boeiend. Ik ben zelf vorig jaar gescheiden en heb aan den lijve ondervonden wat een veranderingsproces teweeg kan brengen. Ik kan mensen helpen in moeilijke situaties in hun leven. Door mijn ervaring als projectmanager en door mijn levenservaring. Ik zal mensen niet mijn mening opdringen, maar door te vragen ze zelf de oplossing laten vinden. Door orde in de chaos te scheppen.

Ook in mijn privéleven ben ik altijd aan het knutselen en fröbelen. Ik vind het leuk om te scheppen. Stof in stukjes knippen en vervolgens als een jurk weer in elkaar zetten. Mooie papiertjes aan elkaar plakken tot een gordijn. Wol verwerken tot een mooie sjaal. Ik vind het leuk om nieuwe technieken uit te proberen en daarbij ook spullen te recylen. Dusplastic  tasjes verwerken tot een mooie strandtas. Of ouwe binnenbanden tot sieraden verwerken. Ik vind het allemaal leuk!

Advertenties

Een gedachte over “Over

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s