Blog 101 in 1001

Update oktober 2011

Lang geleden dat ik hier wat over geschreven heb! En hoewel ik er deze keer niet heel bewust aan gewerkt heb, kan ik toch weer een aantal dingen doorstrepen. Ik heb foto’s laten maken, profielshoot door Spiley Petra. Ik heb een lounge bank voor op mijn dakterras gemaakt. Ik denk dat de buren ook blij waren toen-ie af was :-).

Op het gebied van gezondheid heb ik wel flinke vooruitgang geboekt. Ik ben in augustus gestopt met roken. En daarvoor ook gestopt met alcohol drinken. Dat hou ik beide nog steeds vol! Na mijn vakantie in Italië ben ik ook weer begonnen bij mijn hardloopclub, drie keer in de week. Ook dat hou ik sindsdien vol. Ik heb inmiddels ook al weer twee wedstrijden gelopen, de 4mijl en de monnikenloop op schiermonnikoog. Voor het voorjaar staat een halve marathon op het programman.

Ik was ook echt van plan om met mijn broodbakmachine aan de slag te gaan. Maar na jaren trouwe dienst is mijn broodbakmachine er mee op gehouden. En ik weet wel wat ik voor nieuwe wil, maar die is vrij prijzig. Werd ik vorige week gebeld door een vriendin. Of ik een broodbakmachine heb. Want zij heeft er één gekregen van een tante maar ze heeft er zelf al één. Dus binnenkort heb ik weer een broodbakmachine!

Update van 101in1001 in maart

Het is wel grappig dat sinds ik de lijst heb gemaakt, ik me meer bewust ben van de dingen die erop staan. Want toen ik er aan begon, vond ik een aantal dingen die ik bedacht had, nogal open deuren. Zoals elke week de broodbakmachine gebruiken. Dat is iets dat ik al heel lang als voornemen heb. Door de lijst denk ik er aan en doe ik het ook. Ik heb  nieuw meel gekocht en bak ik weer regelmatig. En ik eet het lekker in mijn eentje op als de kinderen het niks vinden. Ik heb twee dingen helemaal afgerond. Eentje was niet zo moeilijk (53) maar de andere was een hele klus!

#53 workshop taarten decoreren volgen. Vrijdag 1 april ga ik een workshop cupcakes decoreren volgen, de foto’s volgen!

#56 foto’s digitaliseren. Ik heb de foto’s van de jaren 1998 tot en met 2002 gedaan. Dat waren ook alle negatieven die ik in huis had, dus deze actie kan af! Het is veel werk en het is vooral een precies en netjes werkje. Dat zijn niet mijn sterkste punten, maar het is toch gelukt.

Acties die ik gestart ben maar nog niet klaar zijn of nog lopen:

#12 elk half jaar naar pedicure: de eerste keer is geweest. Maar pedicure gaf aan dat ze er mee stopt… Dus voor de volgende keer moet ik een andere zoeken! #19 cursus Italiaans, elke week lessen maken. Ik ben ermee gestart. Het valt me zwaar, want ik merk toch wel dat ik ouder word. Ik kan niet meer zo gemakkelijk woordjes stampen als vroeger. Het duurt heel lang voor alles blijft hangen. Nu heb ik wel hulp aangeboden gekregen, vooral om de uitdrukkingen die niet in de taalcursus aan de orde komen, te oefenen! Daar zal ik nog wel eens verslag van doen. #25 visitekaartjes maken. Ik heb op moo.com een proefsetje aangeschaft. Als het goed is komt dat ergens halverwege april. #63 nieuw adressenboekje aanleggen. Ik heb het boekje gekocht, nu nog mijn losbladig systeem overhevelen naar het boekje. #71 stoppen met roken. Ik ben inmiddels 14 dagen gestopt. Het gaat best goed, de ergste afkickverschijnselen zijn voorbij. Ik voel me nu ook fris en gezond. Het mooie weer zorgt er wel voor dat ik de moed erin hou.

Dus best een goede start gemaakt! Volgende maand volgt weer een update.

Advertenties

Een gedachte over “Blog 101 in 1001

  1. Pingback: In plaats van blog « maaikeluttik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s